Blogs en updates

Ik heb me voorgenomen om op regelmatige basis een blog of update te schrijven (meestal op LinkedIn). Niet zozeer om mezelf te profileren of mijn inzichten op te dringen, maar om mezelf scherp te houden. De benodigde discipline zorgt ervoor dat ik altijd alert moet zijn om mijn verwondering en inzichten vast te leggen. Een soort mindfullness. Veel plezier.

Naar het overzicht
Natuurlijk organiseren is gebaseerd op werkende voorbeelden voortgekomen uit 3,95 miljard jaar experimenteren

De natuur als spiegel voor mens en organisatie

 • Aanpassen

  Natuurlijk aanpassen is het primaire proces in de natuur.

 • communicatie

  Natuurlijk communiceren beïnvloedt gedrag.

 • Leiderschap

  Natuurlijk leiderschap is onontbeerlijk, maar kent vele gedaanten.

 • Samenspel

  Natuurlijk samenspel is de belangrijkste stuwende kracht in de natuur.